HALANGAN DIRI


Voc : DARSO

berdo'a

Naha Kunaon Sagala Rupa Ngan Aral, Gagal Jeung Gagal
Soal Cinta Jeung Usaha, Kandas Pamaksadan

Kamudahan Beut Ngabalieur, kalapangan Naronggongan
Paruntungan Lumpat Ngajauhan, Naha-Naha Kunaon??

REFF :

Boa-Boa Halangan Diri
Nu Mangrupi Dosa-Dosa
Kajongjonan, Kangeunahan
Ngumbar-Ngumbar Larangan

Boa-Boa Halangan Diri
Nu Mangrupi Dosa-Dosa
Nu Ngajajar Meni Panjang
Sapanjang Jalan Kareta

Aduh Gusti Aduh Gusti Kumaha Ngentengkeunnana
Aduh Gusti Aduh Gusti Kumaha Ngabebaskeunna
Panon Cireumbay,Mapay Mapay Pipi
Ragragan Kana Sajadah
Nginget Nginget Laku Lampah
Ninggang Salah Jeung Salah

Hate Anu Meurih, Hate nu ngajerit
Kabeulit Ku Dosa Dosa
Biwir nu Ngageteur Ngedalkeun Rasa jiwa
Ampun-Ampun Duh Gusti

(uih deui ka : REFF)

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s